Bag om Tina Gjersen-Sav

Tina (f. 1964) er vokset op på Langeland og blev i 1985 uddannet guldsmed hos Fa. Vald. Jørgensen i Rudkøbing. Efteruddannelsen fandt sted på guldsmedehøjskolen med fokus på emaljering, ciselering, håndgravering, stenfatning og støbning.

Tina har også en humanistisk bachelor i religion, virksomheds- og personaleledelse fra SDU Odense i 2009, og har drevet selvstændig virksomhed som guldsmed fra 2010.

I 2018 vandt Tina Australian Pearl Jewellery Design Masters i herresmykkekategorien, med et par Saturn manchetknapper.

I 2022 blev hun optaget i Kjøbenhavns Guldsmedelaug og har et virke, der løbende bliver suppleret med kreative og håndværksmæssige kurser, blandt andet i ædelstensfatning og den japanske smykketeknik Moku-Megane.

“Bærbar kunst – når kreativitet og gedigent håndværk smelter sammen”

Guldsmed Tina Gjersen-Sav

Medlem af

Tina Gjersen-Sav er medlem af landets vigtigste netværk og branchefællesskaber indenfor smykkekunst, deriblandt

Siden 2022 har Tina Gjersen-Sav været en del af det prestigefulde Kjøbenhavns Guldsmedelaug, der tæller landets dygtigste sølv- og guldsmede.

Tina Gjersen-Sav finder inspiration og sparring blandt foreningens cirka 500 professionelle kunsthåndværkere og designere.

Organisationen udgår fra slow food-bevægelsen og arbejder på at forbedre det lokale liv ved at nedsætte tempoet i byerne.

Dansk
Gemmologisk
Selskab

Det danske gemmologiske selskab blev stiftet i 1954 som et forum for gemmologer og interesserede i ædelsten og gemmologi, dvs.læren om smykkesten.