FINGERRINGE

cocktailring med edderkop guldsmed svendborg

Cocktailring

Cocktailring Edderkop i eget spind. Inspirationen er hentet fra naturens edderkoppespind.

Se mere

OM FINGERRINGE

Om fingerringe

Fingerringe er en af mine yndlings smykker. Jeg holder især af at skabe fingerringe, fordi de sidder på hænder. Smukke hænder af alle slags, hænder udtrykker så meget og med en unik fingerring på hånden, understreges ens personlighed endnu mere.

Der er tider hvor en enkel sølvring er det rigtige, mens der til andre lejligheder kan være brug for lidt mere. Mine fingerringe er meget forskellige, skabt til mange lejligheder og mange forskellige mennesker.

Ringe med signatur

Jeg holder især af at skabe store farverige fingerringe med meget signatur i.

En ring kan selvfølgelig signalere mange ting. Den klassiske ring sender måske signal om elegance, nordisk minimalisme, klassisk dansk håndværk mv. Imens en ring med farvet ædelsten larmer mere i sit udtryk, og tiltrækker sig opmærksomhed på den baggrund. Især er jeg inspireret af insekternes verden og har en forkærlighed for at indarbejde en bille, en humlebi eller andre insekter i mine smykker.

Du kan derfor finde den lille honningbi-ring side om side med en store cocktailring med humlebien i blomsten.

Flere fingerringe i mit showroom i Svendborg

Der er næsten altid perler eller ædelsten i mine ringe, og det er ofte fordi jeg forelsker mig i perlerne og ædelstenene og lader dem “fortælle” mig, hvad det er for et smykke, der skal skabes udenom.

Jeg holder meget af at skabe fingerringe med farvede ædelstene og perler, men en diamantring kan med sin enkelthed og alt det lys der er i sådan en sten sagtens slå benene væk under enhver kvinde – også mig.

Kreativitet og humor er også med i mit arbejde med ringe. Det muntre islæt fornægter sig ikke, se blot på Øje-ringene, gravhunde-ringen eller edderkoppen i eget spind-ringen..

Jeg elsker at lege med de forskellige udtryk i fingerringe. Min faglige baggrund og muligheden for frit at arbejde med mit udtryk, frembringer unikke, særlige, kreative og til tider humoristiske fingerringe. Dertil kommer de enkle fingerringe med det gedigene klassiske håndværks traditioner, der af og til også får et lille twist. Det gør fingerringen genkendelig og så alligevel helt sin egen udgave af en smykkeklassiker.

Finder du ikke det du søger på hjemmesiden, så kig ind i mit showroom i Svendborg, hvor de nyeste ringe ligger og venter på fotografen.