“Er du nysgerrig på, hvor inspirationen bag mine mine smykker kommer fra, og hvordan min kreative tænkning fører til unikke designs?”

UDSOLGT:
Oplev Kreativitet og Skønhed

Dato og tid:

Onsdag den 21. februar 2024 kl. 19.00 – 21.00

Adresse:

Kattesundet 10, 5700 Svendborg
(afholdes hos Noor briller overfor mit showroom)

Er du nysgerrig på, hvor inspirationen bag mine smykker kommer fra, og hvordan min kreative tænkning fører til unikke designs?

Kom og få indblik i tankerne bag mine insektsmykker og Habitater. Hvordan vælger jeg den rette perle, ædelsten og det passende metal til at danne ramme om den udvalgte ædelsten?

På aftenen vil jeg præsentere min særlige (hemmelige) samling af ædelsten og perler og låne nogle ekstra perle- og ædelstenslækkerier, så du selv kan opleve den sanselige følelse, når du ser den ædelsten, der kalder på dig.

Dette er blot nogle af de oplevelser, vi vil dele på årets første kundeaften.

Selvfølgelig skal vi også udforske smykker, prøve dem på og generelt diskutere skønhed, skaberglæde og kreativ frihed.

På aftenen vil jeg vise dig nogle af de første smykker, jeg skabte for omkring 40 år siden. Samtidig får du også et indblik i de nyeste kreationer af smykker, der pryder mit showroom.

Arrangementet er gratis

Der er kun 25 billetter, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Hvis der er flere end 25 personer, opretter vi en venteliste. Hvis du bliver forhindret, så send en sms, så en anden kan glæde sig over din billet.

Jeg ser virkelig frem til aftenen og til at møde dig. For at gøre oplevelsen endnu mere behagelig, vil der blive serveret lidt at drikke og nogle lækre mundgodter

Modtager du ikke en bekræftigelse på din tilmelding, skal du være velkommen til at skrive til mig på tina@gjersen-sav.dk

Arrangementet er udsolgt – Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få direkte besked om næste event