Nysgerrig på smykkeuniverset?

Jeg elsker at dele min hverdag, viden, fascination og ideer med dig. 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nye smykker i shoppen, aktuelle kundearrangementer og udstillinger.

Jeg deler gerne min filosofi med dig

De tanker jeg gør mig om livet og verden, danner grundklang i mit arbejde med ædelmetallerne.

Mine smykker og værker afspejler ofte de tanker og overvejelser jeg gør mig, både i forhold til min indre verden og verden omkring mig. Det er blevet tydelig, for mig, at mit kunstneriske virke også fungerer som en ventil for det der rører sig i mit sind.

Kundearrangementer & udstillinger

Forår og efterår afholder jeg kundearrangementer. På disse aftner tager jeg forskellige emner op, der har med smykker og mit virke at gøre.

Det kan være en aften om perler og perledyrkning, perlernes historie og den fascination der er omkring de smukke perler. Det kan være ny viden om ædelsten, som jeg gerne vil dele med tilhørerne, f.eks. fra min deltagelse i Dansk gemmologisk Selskabs’ Symposium i dette forår.

I løbet af året deltager jeg også på forskellige udstillinger, herunder Laugenes opvisning 2024.

Den aktuelle udstilling: JEWELLERY*FILM*MOMENTS som du kan læse mere om her:

Portræt: Ditlev Tamm

At møde Ditlev Tamm, gjorde en helt almindelig mandag til en skelsættende og unik mandag. Efter mange timer i værkstedet var det endelig tid til at mødes med Ditlev Tamm, for at aflevere smykket. Jeg var meget spændt på hans reaktion efter som han havde givet mig frie hænder til arbejdet.

Det var en stor fornøjelse at arbejde helt frit med fortolkningen og jeg blev selv tilfreds med resultatet. Tamm blev glad og overrasket, da han så smykket og vi har efterfølgende korresponderet lidt, hvor han giver udtryk for at han er glad for smykket, bruger det meget og får mange fine kommentarer om Kanelbjørnen.