Blog

Jeg skal til Namibia på ædelstensrejse

Skal du have noget med?

I slutningen af maj rejser jeg med Dansk Gemmologisk Selskab på studietur til diamant- og ædelstensminer i Namibia.

Vi skal besøge en diamantmine, hvor ressourcerne er ved at slippe op, og som forventes at lukke i 2025. Vi får mulighed for at se, hvordan man sorterer og graderer diamanter – dette under strenge sikkerhedsforanstaltninger.

Vi skal også besøge ædelstens- og krystalmarkeder samt forskellige miner, der udvinder farvede ædelstene. Jeg glæder mig særligt til at besøge turmalinminen for Erongo-turmaliner.

Du kan se videoen af Moskusbukken, der bærer en Erongo-turmalin i rygskjoldet

Jeg ved ikke, hvad der venter af spændende oplevelser og unikke ædelstensfund, men jeg er sikker på, at det bliver nogle intense og lange dage med fordybelse og højt tempo, når 18 fagnørder samles om et sådant projekt.

Følg mig på rejsen

Følg med på mine sociale medier, hvor jeg deler rejseoplevelser undervejs. Vi rejser fra den 27. maj til den 11. juni 2024.

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk