Blog

Mine smykker afspejler mine tanker

De tanker jeg gør mig om livet og verden, danner grundklang i mit arbejde med ædelmetallerne.

Mine smykker og værker afspejler ofte de tanker og overvejelser jeg gør mig, både i forhold til min indre verden og verden omkring mig. Det er blevet tydelig, for mig, at mit kunstneriske virke også fungerer som en ventil for det der rører sig i mit sind.

Mit habitatprojekt

I mit Habitat projekt, arbejder jeg med biodiversitetsproblematikken, insekternes tilbagegang og de bekymringer der danner grundklang, både for klodens velbefindende, og omsorgen for verdens mangfoldighed. Vores overforbrug af resurser, har bragt kloden i ubalance. Vores daglige udfordringer i livet gør at det ikke altid er de store linjer vi er fokuseret på.

Med mine insektsmykker og habitater ønsker jeg at minde os om, at alt er forbundet og at vi som mennesker, har et stort ansvar for at rette op på de skader vi har forvoldt, også selv om det griber ind i vores hverdag.

Bliver fremtidens insekter erstattet af mekaniske droner

De insekter jeg arbejder med i dette forår, er inspireret af droner, de små/store flyvende objekter, der bruges i så mange sammenhænge, fra leg til krig.

Mine droner er skabt som en kommentar, til de kampe der udkæmpes på slagmarken mellem stater, og i naturens regi. En Skræmmende og frygt-genererende udvikling.

Krigs-dronerne er super-effektive og uhyre farlige våben, mod fjenden.

Bestøver-dronerne er ganske vist mere fredelige droner, men tanken om at vi er nødt til at erstatte insekterne med mekaniske droner er sørme også meget skræmmende.

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk