Blog

Det sker i værkstedet

– Sådan bliver jeg af og til mødt af mennesker med smykke- og naturinteresse.

Ud over insektsmykker, skaber jeg unikke smykker ud fra min kreative tråd. Jeg holder meget af at finde specielle ædelsten og lade dem danne ramme for fortællingen i smykket.

De seneste ædelsten jeg har indkøbt, er til øreringe, nemlig:

Et par (vildt flotte 🙂 ) sekskantede, rosenslebne salt/peber diamanter på tilsammen  3.43 carat, et scoop fra en af mine leverandører af de mere specielle ædelsten. De er netop sat i rosaguld med et ophæng så man kan montere forskellige vedhæng under..   f.eks. lange slanke røgkvarts-dråber .. eller de lækreste Tahitiperler.. eller ? 

Læs mere om smykket 'Nebula'  i webshoppen

Mit næste projekt med ædelstene:

Et par smukt slebet og absolut elegante, dråbeformede rosenslebne, dyb-blå Indigolit Turmaliner.

De er netop kommet hjem og ligger i deres fine æske lidt endnu. De venter på den helt rigtige løsning, men ih hvor er de smukke og sikke de stråler. Det bliver en fornøjelse at skabe elegante lange øre-smykker med disse dråber. Jeg drømmer om at omkranse Indigolit’erne med gul-guld i organiske former og bruge brillanter - eller måske Tahitiperler, til at fortælle historien om glamour og elegance.

Det klør i fingrene for at komme igang.

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk