Blog

Du er da hende der med insekterne, er du ikke?

– Sådan bliver jeg af og til mødt af mennesker med smykke- og naturinteresse.

Jeg er ganske rigtig optaget af naturen og dermed også insekterne. Jeg lader min interesse for de seksbenede kræ samarbejde med min kreative tråd, mine tanker og filosoferen over livet. Det gør at smykke-insekterne ikke er kopier af naturens forunderlige skabninger, men en fri fortolkning af insekter der bliver sat sammen på ny. Smykkeinsekterne bor i Habitater, som er små mørkbejdsede kobber-rammer (20*20 cm) med et lille univers, hvor smykket placeres når det ikke er på din krop.

Habitaterne fremtræder som en udvidelse af den historie, der knytter sig til det enkelte insektsmykke og fungerer fint uden smykket, men fortællingen fortættes når Habitat og insekt er sammen.

Jeg har netop lagt de ti første habitater på hjemmesiden, der er flere på vej..

Jeg arbejder på at næsten alle insektsmykker får et habitat og arbejder på at udstille habitaterne både i mindre grupper og samlet - det vil blive rigtig flot 🙂 .. følg med i udviklingen..

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk