Blog

Kender du Morganit?

Morganit er en lyserød varietet af akvamarin, den kaldes også bryllupsstenen, måske på grund af den fine feminine farve.

Jeg har et par Morganit dråber på arbejdsbordet i denne tid. De ligger og “taler lidt til mig”, så vi kan blive enige om hvordan de skal indfattes. Det er glatslebne lange slanke dråber og der en ekstra dråbe .. så der kan blive et smykkesæt. De kalder på hvidguld og brillanter. Meen, jeg fristes også til at skabe et par øreringe af rosaguld til de smukke dråber. Flere skitser er tegnet, nu skal der bare tages beslutninger og findes timer ved arbejdsbordet.

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk