Blog

Forvandlingens tid

For få år siden var jeg i smykke-service-branchen, hvor jeg sagde ja til alle opgaver og reparationer, der kom min vej forbi. I den periode modnedes en dyb trang til at afsøge hvad mine  åndværksevner og kreativitet kunne. Jeg besluttede derfor at ændre livsbane i arbejdet, lukke butikken samt indrette værksted i mere anonyme rammer, hvor der kun var åbent få dage om ugen.

Det gav meget tid til fordybelse i arbejdet. Stilheden – skitserne – ideerne – modet – kraften – og kærligheden til håndværket fik fuld fokus. Det var ikke let at lytte til kreativiteten i begyndelsen, det tog tid, ofte faldt jeg tilbage til de vaner, som jeg ville væk fra. Usikkerheden og tvivlen var den største drillepind.

Alligevel fik jeg skabt smykker som jeg i starten næsten ikke selv genkendte som mit arbejde. Jeg blev i den grad fagligt  udfordret af mine egne tegninger og skitser. Det var meget livgivende og frisættende. I den periode tegnede jeg ALT ned, alle ideer, også små detaljer og løse streger, for eksempel fra en tur til Hjortø eller hækbølgen fra sejladsen. Sansninger, strøtanker, små ting, jeg fandt i naturen, indtørrede insekter blev studeret under mikroskop. Hverdagen var pludselig fuld af inspirationsmateriale. Der ligger mange smykketegninger gemt fra den tid, som jeg stadig drømmer om at føre ud i livet.

Det et blevet tydeligere for mig, når der er vilde, kreative udtryk i mit indre. Så helliger jeg mig den kontakt og griber  skitseblokken og blyanten. Det er her, min livsgnist springer frit; i passionen for håndværket, ædelstenene og metallets formbarhed er min verden i synk med omverdenen.

Nu med showroom

For et år siden åbnede jeg showroom i Kattesundet 3 i Svendborg, da tiden atter var kommet til at være mere synlig. Der har jeg indrettet en smukt butik, hvor mine smykker får den eksponering, de fortjener. Kom og kig.

Interesseret i et bestemt smykke?

Send mig dit navn og din emailadresse samt navnet på det smykke, som du er interesseret i. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vil du inviteres til arrangementer og høre nyt?
Så send mig en mail, så sætter jeg dig på min nyhedsbrevsliste.

Kærlig hilsen Tina

Indkøbskurv
Luk